Diplomás Pályakövetés - Alapszakos Aktív Hallgatói Kutatás 2013

Kedves Hallgató!

Szeretnél Kecskeméti Főiskola-i logóval ellátott ajándékokat vagy egy közel 40.000 Ft értékű Media Markt utalványt nyerni?

Szeretnél egy 1000 Ft értékű kedvezményre jogosító utalványt, melyet a kecskeméti Hervis Sports Áruházban válthatsz be?

Szívesen elmondanád a véleményed az oktatással, tanulással kapcsolatban?

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor olvasd el a részleteket!

 

A Diplomás Pályakövetési Rendszer (DPR) kutatásaival az elmúlt három év gyakorlatához hasonlóan idén is megkeressük a főiskola hallgatóit. A 2013-as évben kutatásunkkal egy európai vizsgálathoz –az Eurostudent kutatáshoz - is csatlakozunk.

Szeretnénk a Kecskeméti Főiskolával, az oktatással, a tanulással kapcsolatos véleményedet megismerni. Érdekel minket, hogy miként telnek a főiskolán töltött napjaid, hogy érzed itt magad, lenne-e olyan, amin változtatnál. Arra kérünk, hogy az intézmény fejlesztésére és modernizációjára tett erőfeszítésünket segítsd azzal, hogy kitöltöd az idei kérdőívet és válaszaiddal segíted céljaink elérését.

A kérdőívet – mely két részből áll – kitöltők között kisorsolunk egy 40.000 Ft értékű Media Markt ajándékkártyát, 1db  5.000 Ft értékű „Fantázia” Feldobox Élménykártyát - a kecskeméti Media Markt Áruház közreműködésével, valamint több Kecskeméti Főiskola-i logóval ellátott ajándéktárgyat, ajándékcsomagot.

Mindezek mellett minden kérdőívet kitöltő ajándék kupont kap, mely 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 1000 Ft kedvezményre jogosít a kecskeméti Hervis Sports Áruházban.


A KÉRDŐÍV itt érhető el.

Az ajándékok részletes listáját megtekintheted itt.

A DPR kutatásokat eseményként a Facebook-on is megtalálható.


A kérdőív kitöltése körülbelül 10-15 percet vesz igénybe. Az adatszolgáltatás önkéntes és anonim.


Együttműködésedben bízva, üdvözlettel:

                                                                                            Kecskeméti Főiskola

                                                                                     Hallgatói Szolgáltató Központ

 

*A részvételi feltételeket itt olvashatod. A nyerteseket az ETR-ben megadott e-mail címükön értesítjük, ezért kérjük, ellenőrizd az ETR-ben megadott elérhetőségeid, köszönjük!

Együttműködő partnereink:

Kövess bennünket!

Eseménynaptár