Diplomás Pályakövetés - Alapszakos Végzett Hallgatói Kutatás 2013

Kedves Végzett Hallgató!

A tegnapi - Diplomás Pályakövetési Kérdőív kitöltésére kérő - levelünkben tévesen szerepelt a link, a "A KÉRDŐÍV itt elérhető" résznél. A link nem közvetlenül a megfelelő helyre vezetett téged.

A hibát javítottuk, és bízunk benne, hogy mostantól rendben működik majd.

Kérünk, hogy a mostani levelünkben küldött linkre  - "A KÉRDŐÍV itt elérhető" résznél - kattintva  jelentkezz be (EHA kódoddal és születési dátumoddal) majd töltsd ki a kérdőíved, esélyt szerezve ezzel az értékes ajándékok valamelyikére. 

Amennyiben a kutatással vagy a kérdőívvel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, írj nekünk a dpr@kefo.hu e-mail címre.

 

Közreműködésedet köszönjük!

 

 

Kedves Végzett Hallgató!

A Kecskeméti Főiskola oktatási és szolgáltatási színvonalának növelése, valamint hallgatói életpályájának nyomon követése céljából az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan idén is felmérést végez. Kérünk, hogy az intézmény fejlesztésére és modernizációjára tett erőfeszítésünket segítsd azzal, hogy kitöltöd a kérdőívünket.

A kérdőívet – mely két részből áll – kitöltők között kisorsolunk egy „Wellness üdülés élménydobozt”, melynek értéke 37.990 Ft, 1db 5.000 Ft értékű „Fantázia” Feldobox Élménykártyát - a kecskeméti Media Markt Áruház közreműködésével, valamint több Kecskeméti Főiskola-i logóval ellátott ajándéktárgyat, ajándékcsomagot."

Mindezek mellett minden kérdőívet kitöltő ajándék kupont kap, mely 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 1000 Ft kedvezményre jogosít a Kecskeméti Hervis Sports Áruházban.

A KÉRDŐÍV itt érhető el.

Az ajándékok részletes listáját megtekintheted itt.

A DPR kutatásokat eseményként a Facebook-on is megtalálható.

A Diplomás Pályakövetési Rendszer célja, hogy a végzett hallgatók életpályájáról, szakmai útjáról és munkaerő-piaci tapasztalatairól minél teljesebb körű képet adjanak. A DPR projekt az egész országban folyó vizsgálat, melyben a Kecskeméti Főiskola is részt vesz. Emiatt a kérdőív első részében országos szinten egységes kérdések szerepelnek, míg a második felében az intézményi kérdések találhatók. Központi előírás, hogy 2012-ben, 2010-ben és 2008-ban végzetteket keressük meg.

A kérdőív kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe és június 14-ig lehetséges. Az adatszolgáltatás önkéntes és anonim. A kérdőívek csak statisztikai összesítéssel kerülnek feldolgozásra. A kutatás eredménye a főiskola honlapján és egyéb kiadványaiban fog megjelenni.

Reméljük, a kérdőív kitöltésével Te is hozzájárulsz, hogy Véleményed figyelembe vételével tudjuk a Kecskeméti Főiskolát fejleszteni és hallgatóbarátabb intézménnyé alakítani!

A kutatással kapcsolatos kérdéseidet felteheted a dpr@kefo.hu email címen, valamint személyesen a Kecskeméti Főiskola Hallgatói Szolgáltató Központjában. A kutatás részleteiről teljes körű felvilágosítást találsz a dpr.hszk.kefo.hu oldalon.

 

Együttműködésedben bízva, üdvözlettel:

Kecskeméti Főiskola

Hallgatói Szolgáltató Központ

 

Közreműködő partnereink:

Kövess bennünket!

Eseménynaptár