2014-es DPR kutatás

Minden évben közzétesszük Diplomás Pályakövető kérdőívünket, melyet az aktív és már végzett hallgatóink töltenek ki. Ezúton szeretnénk megkérni, hogy Te is segíts nekünk válaszaiddal! 

Véleményed fontos nekünk, ezért kérünk töltsd ki DPR kérdőívet, miután beléptél EHA-kódoddal és születési dátumoddal automatikusan át leszel irányítva a kérdőívhez.

Részvételi feltételekért kattints a tovább gombra!

Részvételi feltételek:

-      Az ajándéksorsolásban a kérdőív célcsoportjába tartozók vesznek részt.

A kérdőívek célcsoportjai:

  • Aktív hallgatói kutatás esetében: 2014. tavaszi félévében aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók, akik megadják EHA kódjukat, születési dátumukat.
  • Végzett hallgatói kutatás esetén: a 2013-ban, 2011-ben vagy 2009-ben – az ETR nyilvántartás szerint - diplomát szerzett vagy záróvizsgát tett ill. abszolutóriumot szerzett hallgatók.

-      A játékban minden jogosult csak egyszer vesz részt. Az ajándéksorsoláson való részvétel feltétele a fenti adatokkal való belépés, a két részből álló kérdőív kitöltése. A kérdőívek kitöltésének megszakítása és folytatása lehetséges.

-      A játékban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy számukra a Kecskeméti Főiskola Hallgatói Szolgáltató Központja értesítő e-mail-t, ill. hírlevelet küldjön.

-      A megadott adatok csak és kizárólag a célcsoportba való tartozás ellenőrzésére, valamint a pontos azonosításra szolgálnak. A kérdőív kitöltése anonim, az értékelők a személyes adatokat nem kapják meg.

-      A kitöltésekre 2014. július 14-ig van lehetőség, sorsolás a kutatás lezárását követő 2. héten lesz!

-      A nyereményt a szerencsés nyertes a sorsoláson vagy a sorsolást követő 4 héten belül a HSZK irodában személyazonosságot és végzettséget vagy hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum felmutatását követően veheti át.

 

Kövess bennünket!

Eseménynaptár