2014-es DPR kutatás részvételi feltételei

Részvételi feltételek:

-      Az ajándéksorsolásban a kérdőív célcsoportjába tartozók vesznek részt.

A kérdőívek célcsoportjai:

  • Aktív hallgatói kutatás esetében: 2014. tavaszi félévében aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók, akik megadják EHA kódjukat, születési dátumukat.
  • Végzett hallgatói kutatás esetén: a 2013-ban, 2011-ben vagy 2009-ben – az ETR nyilvántartás szerint - diplomát szerzett vagy záróvizsgát tett ill. abszolutóriumot szerzett hallgatók.

-      A játékban minden jogosult csak egyszer vesz részt. Az ajándéksorsoláson való részvétel feltétele a fenti adatokkal való belépés, a két részből álló kérdőív kitöltése. A kérdőívek kitöltésének megszakítása és folytatása lehetséges.

-      A játékban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy számukra a Kecskeméti Főiskola Hallgatói Szolgáltató Központja értesítő e-mail-t, ill. hírlevelet küldjön.

-      A megadott adatok csak és kizárólag a célcsoportba való tartozás ellenőrzésére, valamint a pontos azonosításra szolgálnak. A kérdőív kitöltése anonim, az értékelők a személyes adatokat nem kapják meg.

-      A kitöltésekre 2014. június 1-ig van lehetőség, sorsolás a kutatás lezárását követ 2. héten lesz!

-      A nyereményt a szerencsés nyertes a sorsoláson vagy a sorsolást követő 4 héten belül a HSZK irodában személyazonosságot és végzettséget vagy hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum felmutatását követően veheti át.

 

Kövess bennünket!

Eseménynaptár